torstai 18. syyskuuta 2014

Messuja, Habitaree, Opiskelua, Tähtien tuijottelua ja ihanaa syksyä.
Nyt se on syksy saapunut.
Elämä tässä hetkessä on ihanaa! Matkalla kouluun Euraan, huomasin kuinka radikaalisti luonto on nopeasti alkanut muuttua. Rakastan syksyn värejä ja voisin väittää olevani parhaimmillaan juurikin syksyisin, olenhan syksynlapsi <3 Kylmässä marraskuussa syntynyt.
Minun visuaalinen minäni rakastaa kaikkia värejä ja vuoden aikoja. Kaikissa on puolensa ja omat värinsä.

Habitare messuilla tavaran ja ihmisten määrä meinasi viedä jalat alta :) Niitä siellä todella oli. Paljon.
Puupinnat ovat tämän päivän juttu, ihan selkeesti. Mutta myöskin oli paljon muovia, Niin läpinäkyviä kuin värjättyjä muoveja.
Esillepano oli toteutettu hienosti. Jotkin esittelytilat olivat vähän sekavia ja värimaailma hakusessa. (onneksi meitä täällä koulutetaan alan rautaiseksi ammattilaiseksi) ;)
Upeita ja uniikkeja tavaroita oli joka lähtöön..niitäkin joita ei unissaankaan voi kuvitella olevan olemassa.

Antiikkimessuilla piipahdettiin messukeskuksen tokassa kerroksessa.
Esittelytilat olivat jotkin hyyyvin värikkäät ja tavaraa oli, Sitä oli paljon!
Osa oli kauniisti laitettu esille kivat ja arvokkaat vanhat esineet, niiden arvoa kunnioittaen.
Oli myös uniikkeja käsintehtyjä uusia valaisimia, astioita.

tiistai 9. syyskuuta 2014

Toka kouluviikko. Etäpäiviä..keskiviikkona Euraan.
Olen tässä tanistellut henkilökohtaisen opintosuunnitelmani kanssa. Vahvuuksieni, heikkouksieni ja mitä ihmettä ovat negatiiviset asiat..ei sellaisia olekaan :)

Viikonloppuna kävin Viisas Elämä messuilla. Oli kyllä hienosti laitettu esille kaikki ja tunnelma oli hyvä, ihmisiä riitti. Tämä messu järjestettiin ensimmäistä kertaa ja aion mennä uudestaankin jos sellainen vielä järkätään. Suosittelen lämpimästi myös muille.
Voitinkin siellä, puolituntia vyöhyketerapiaa ja jonkun kirjan (ei varmaan ollut kovin kiinnostava kirja kun en muista edes nimeä) :)

Kuvia messuilta. Ihania luonnontaljoja oli myynnissä ja tämä olikin messujen hienoin myyntipaikka, hyvin laitettu esille ja nähty vaivaa.
Toinen esittelypaikka oli taiteilijan tekemiä värikkäitä kortteja ja tauluja.
Paljon oli kirjoja myynnissä ja ne olivat myös hyvin laitettu esille ja selkeästi. Oli mukava tutustua niihin.

Kävin Sound Healingissä. Erittäin upea kokemus <3

Messuilla oli myös free konsertti joka oli kokemisen arvoinen. Tykkäsin ihan hirveesti.







torstai 4. syyskuuta 2014

4.päivä ensimmäinen etätyöpäivä.

Mobiililaitekatsaus, kivasti toimii tämäkin.
Lapseni iloitsi kanssani etätyöpäivästäni vähintäänkin yhtä paljon kun hänen ei tarvinnut viedä koiraa ulkoileen tänään. Enkä minäkään  mene vielä..pehmoiset lakanat kutsuvat vielä hetkeksi :) Eihän tässä mitään nukkua malta kun tämä päivä on käytettävä hyödyksi kaikella mahdollisella tapaa tehdä rästijuttuja ja siivoilla kotia.
Mieleni vaeltaa tuossa kurssikansiossa..tässä lötkötellessä voisinnin tutustua siihen paremmin ja tehdä vähän valmiiksi henkilökohtaista suunnitelmaa koulutukseeni.
Olen kyllä tykännyt tästä koulutuksesta todella! Ohjaajat on mukavia, samoin kun opiskelutoverit. Olen saanut hirmuisesti kannustusta ja apua. Eilen ystäväni lainasi auton että päsin kouluun opetteleen tätä blogia mikä hirrmuhyvä juttu kun oon aina halunnut kirjoittaa blogia. Ja mikä parasta, oppii uutta jokapäivä. Jopa tänäänkin.

Ihanaa päivää!

Minä hetken haaveilen ja illalla maalaan siitä taulun!

<3

keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Ystävälleni juttelin puhelimessa vain muutama viikko sitten, tahtoisin tehdä jotain visuaalista työtä, mainitsin myös lavastajan ja kuinka ollakkaan, päivä puhelun jälkeen olinkin jo kirjoittamassa hakua visualistin koulutukseen Euraan.
Miten muutenkaan kuin puolitoistaviikkoa myöhässä, melkein jo ajattelin et ei onnistu mutta soitto varmisti että paikkoja vielä saa hakea (wau mikä kohtalon kannustus) Ihanaa että asiat vain tapahtuvat!! Minä en tykkää jahkailla vaan toimia. Jahkailulla kun on seurauksena ettei mitään tapahdu.
Kolmas päivä visuaalikoulutuksessa lähes lopuillaan ja blogi alkaa olla minun näköiseni.
Katson kauas ikkunasta miettien jotain hyvin syvällistä sanottavaa..ihmeellistä mutta totta, ei nyt tule sanoja :D Näen ne kuvina.
Malttamatomana odotan sitä työn toimintaa, tutustumista visualistin töihin ja ehkä jonnekkin messutapahtumaan tutustumaan. Niin, vaikka kyllä tämä blogin ulkoasun tekeminenkin vähän taiteellista puuhastelua oli ja on..minut tuntien se muokkautuu monet kerrat matkanvarrella.
Niinkuin minäkin.