keskiviikko 8. lokakuuta 2014

6 Opintoviikko. Riemu katossa, ilo lattiassa ja hymy pyllyssä. On tämän viikon varsinainen nimi ;) ;)

Sainpas se minäkin kuitenkin jonkun työn valmiiksi ;) Saimme tehtäväksi tuoda kotoa jokin esine/tavara joka on Suomalaisen suunnittelema/tekemä. Toin Habitare messuilta saamani pullonavaajan Sawolta. Sawo on Suomalainen saunasuunnittelija ja rakantaja. Aihe olikin mitä parhain minulle, ihana luonnonläheinen ja vieläpä joka henki hyvää terveyttä <3 Sauna! Mut se olikin jo viimeviikon tehtävä.

Katson ulos sateen kastelemasta ikkunasta, tuulee ja tuiskaa vettä. Ilma näyttää kylmältä mutta täällä sisällä on lämmin, ihme kyllä. Villasukat lämmittää jalkoja ja pörrövillatakki pitää vilun loitolla.

 Mietin  kulunutta viikkoa..joskus se hämmästyttää ja kummastuttaa pientä kulkijaa niin ettei ajatus kulje, eikä tahtoisi tehdä mitään, varsinkin kun mistään ei tule mitään. Asiat vain ovat ja jumiutuvat tiukasti tähän hetkeen tai sitten mieli harhailee kaukaisuudessa.  Jokin nostaa minussa päätään ja olen hämmentynyt kaikesta kokemastani, tunteista ja tunnottomuudesta.

Syksy on ihanaa aikaa väreineen ja tuoksuineen mutta samalla se on pysähdys ja aikaa joka vie mielen maahan kaikesta ilosta ja onnellisuudesta huolimatta. Intiaanit käsitteli elämäänsä kutomalla omin käsin kangasta. Jokainen pisto oli merkittävä asia eletystä elämästä. Mulla on siis taas muutaman napin neulominen kotona ;)

Lämpöisiä syksypäiviä <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti