tiistai 21. lokakuuta 2014

Töitä syntyy kuin tehtaassa ja intoa on kuin apinalla ;) Osaisimpa kirjoittaa jotain häikäisevää tähän blogiin mutta nyt pyörivät ajatukset kun asikkalan rattaan konsanaan aivan muualla ;) Todella hyvät viikot opiskelua takana, kaikesta laahauksesta huolimatta. Asioilla on tapana järjestyä ja niin uskon tähänkin asiaan..kai jokainen joskus miettii "mitä teen täällä, mitä tästä tulee"? Niin myös olen  vähän hakenut ajatusta, omaa tyyliä olla visualisti. (toivottavasti löydän itseni pian)
 Projektina näyteikkuna kosmentologille Kauttuan keskustaan ;) Mää tykkäsin tästä projektista..vaikka jotain nahustelua olikin..Suunnittelut teimme yhdessä ja hommat, minä maalasin seinätapetit. Joka olikin oikein kivaa puuhaa, minä tykkään maalata. Taivaanrannan maalari on toinen nimeni ;)

Valmiit taustaseinät ikkunalle.


Itse rakentamispäivänä olimmekin Piritan kanssa kahestaan ja kun paikalle päästiin niin oli meillä hauskaa tuijottaa hetki toisiamme ja tyhjiä näyteikkunoita joita meidän tulisi jo vaihdilla alkaa kursimaan kokoon, eeeikun hommiin. Ikkunalaudat siistiks ja vesiputous löysi paikkansa ja pian jo "vesikin" siitä ryöppysi ;) Heij, jee sehän oli kivaa..saatiin puuhastella ihan vain kahdestaan.
Hintakyltti saa kehykset :)

 Ikkunan rakentamista. Kuvat sisältä ja ulkoa.
Opettaja saapui paikalle juuri kun oltiin saatu työ valmiiksi ja hän sen vielä hiohienosääti :)
Onnistunut <3
 Valmiit ikkunat.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti